Woma

Woma
5 (100%) 19 Szavazat

Woma

+36 70 670 7070

Telefonszámra kattintva azonnal hívhat minket!

Tudja Ön mi az a womázás?

Kevesen tudják miről is van szó. Csatornatisztítást többen ismerik, ez egy bizonyos csatornatisztítási eljárás.

A womázás tulajdonképpen nem más, mint a duguláselhárításterületén alkalmazott

woma

woma

csatornatisztítási módszer, azon belül is magasnyomású vizes tisztító eljárásról beszélünk. Az módszer lényege, hogy egy magasnyomású tömlő segítségével  minimum 100 bar feletti üzemi nyomással rendelkező vízsugár jut az eldugult csatornába és ott megszünteti a dugulást a különböző mosófejek használatával.

A womázáshoz használatos magasnyomású tömlőre különböző mosófejek szerelhetők, melyek az aktuális igényeknek megfelelően cserélhetőek. A womázás ugyan nem ajánlott beltéri használatra de néha nincs más lehetősség. Egy eldugult mosogató amit spirálos technológiával már nem tudunk megoldani ott segíthet a woma. Woma azok számára jelent jó döntést, akik már feladták annak reményét, hogy valaha is megbirkóznak a makacs dugulással.

A womázás további előnye, hogy használata során nem kell környezetre káros vegyszereket alkalmazni, ráadásul még az elöregedett csövekben sem okoz maradandó károkat. Egy hagyományos duguláselhárítás spirállal régi csövekben könnyen okozhat törést. Mert egy 40-60 éves vascső korrodált, itt ott és mindenhol rozsdás ? és rossz mozdulat máris megvan a baj. Ami természetesen nem a duguláselhárító szakember hibája, mert nem tudjuk a cső állapotát kívülről meghatározni.

Csatornatisztítás woma

    Csatornatisztítás woma

Sokan úgy hívnak fel minket csatorna kamerázást szeretnének kérni, hogy megtudják, hol van a dugulás. Ez az ami nem lehetséges általában, mert kamerázni csak tiszta csatorna csőben tudunk. Egyszerűen azért mivel a  koszos sza…s vezetékben nem lát a kamera semmit és nem tudunk mit mondani a megrendelőnek. Csak úgy tudunk kamerázni, hogy előtte megszüntetjük a dugulást és utána kamerázunk.

Munkamenet általában a következő:

  1. felmérjük a csatornahálózatot aknákat, tisztító nyílások
  2. csatornatisztítás, woma használatával is
  3. csatornakamerázás

Womás csatornatisztítás.

Csatornatisztítás woma teherautóval.

Csatornakamerázás

Duguláselhárítás Budapest

Vízszivattyúzás

Nyomvonal keresése

A hozzászólások jelenleg ezen a részen nincs engedélyezve.